Mobitec Eclipse

Mobitec Eclipse

Mobitec Eclipse tafel

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Wij raden je de Mobitex Eclipse tafel aan. Dit is een tafel met een massief houten blad dat versterking krijgt van elegante zwart metalen dwarsbalken, een houtfineerlaagje, metalen poten en regelrechte lijnen. Deze tafel staat mooi in ieder interieur. Maar dat is nog niet alles, want een Mobitec Eclipse Tafel kun je zelf op basis van jouw wensen ontwerpen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Verschillende opties

De Mobitec Eclipse tafel is volledig op maat te maken. Zo staat de tafel altijd mooi bij de rest van jouw interieur. Het massief houten blad is in verschillende opties beschikbaar. Je kunt kiezen uit een tafelblad van eiken, notenhout of rustiek eiken. En voor elk van deze houtsoorten kun je ook nog eens kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals ruw, geolied, getint en nog veel meer. De mogelijkheden zijn dus enorm!

Een echte aanwinst voor jouw woning

De prachtige tafel van Mobitec Eclipse heeft een slank silhouet. Hierdoor past de tafel in elk interieur. De tafel straalt lichtheid uit en zorgt voor net dat beetje extra gezelligheid in de ruimte. Het is dus een echte aanwinst voor jouw woning. Je kunt de tafel niet alleen in verschillende materialen krijgen, maar ook in verschillende kleuren en vormen. Ook qua afmetingen is er van alles mogelijk. Wil je een grote langwerpige tafel? Of een kleine ovale? De vormen van de Mobitec Eclipse tafel zijn geschikt voor groepen, vergaderingen of diners. Er is plek voor iedereen.

Uniek en duurzaam

Mobitec levert topkwaliteit meubels. Ze selecteren de materialen zorgvuldig en hebben duurzaamheid als prioriteit. De Mobitec Eclips tafel is daar een uitstekend voorbeeld van. De tafel is uniek in zijn soort. Het hout is milieubewust gekapt en in de lijm zitten geen schadelijke stoffen.

Wat is jouw mening over de Mobitec Eclipse tafel? Laat het ons weten via het contactformulier.