Over ons

Maak kennis met Interieurstylingblog

Wat leuk dat je onze blog op het gebied van interieur leest! Uiteraard wil je meer weten over wie er achter het Interieurstylingblog zit. Ik ben Corella en ik ben aantal jaar geleden gestart met dit interieurblog.  Ik heb een passie voor alles wat met interieur en inrichting te maken heeft en ik wilde graag mijn ideeën met de rest van de wereld delen. Met deze gedachte ben ik begonnen met bloggen. Ik hoop dat ik je met mijn blogs kan inspireren en kan aanzetten tot leuke interieuraanpassingen met een groot effect.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik probeer op regelmatige basis blogs te posten. Dat kan één keer per week zijn, maar ook één keer per maand. Check dus regelmatige dit blog voor leuke nieuwe content! De onderwerpen van mijn blogs zijn zeer uiteenlopend. Het kan gaan over kleuren toepassen in je interieur of bijvoorbeeld leuke, kleine DIY’s waarmee je een hele nieuwe sfeer kunt creëren in je interieur. Ik beperk me echter niet tot interieurposts voor je woning, ik schrijf namelijk ook regelmatig voor bedrijven die behoefte hebben aan inspiratie of informatie op het gebied van interieur. Denk bijvoorbeeld aan tuinen, bedrijfsvloeren en plafonds.

Samenwerking op het gebied van interieur

Ik werk af en toe ook samen met andere bloggers en bedrijven die hun kennis met mij delen. Samen zorgen wij dan voor een leuk blog. Uiteraard voorzien we je ook van handige links, zodat je precies weet met welke bedrijven of blogs we samenwerken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek product of dienst? Dan kunnen wij je in contact brengen!

Deel je kennis met mij

Heb jij een passie voor interieur en wil je graag je kennis delen met mij? Neem dan contact met mij op en wellicht plaats je deze week nog je eerste artikel!

 

Over ons