Gashaard

Een reis door de wereld van gashaarden

Voor elk huis een gashaard

Heeft u interesse in een gashaard voor in uw huis in Amsterdam? Heel verstandig. Elk huis is met een gashaard om te toveren in een waar thuis. U hoeft niet eens een schoorsteen te hebben! Woont u in een kil jaren ‘60 flatje? Een gashaard maakt er een sfeervolle plek van. Woont u in een dertien-in-een-dozijn-doorzonwoning? Met een gashaard maakt u er een uniek en persoonlijk verblijf van. Kortom, gashaarden bieden in Amsterdam dé oplossing om uw woning te onderscheiden van de rest. Er zijn diverse soorten gashaarden. Wij gingen voor u op onderzoek uit. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van gashaarden in Amsterdam!

Verschillende varianten

Het voordeel van gashaarden is dat ze in zo enorm veel stijlen, vormen, maten en kleuren te verkrijgen zijn. Wij nemen u graag mee op onze reis door de wereld van de gashaarden. De meest bekende en originele variant is de haard met schoorsteenmantel. Dit is een veel gevallen een echte houthaard. U kunt er natuurlijk voor kiezen, uit gemak en veiligheidsoverwegingen, hier ook een gashaard van te maken. Een originele haard wordt soms als saai en ouderwets beschouwd, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Geef uw haard bijvoorbeeld een hip kleurtje of kies juist voor een verder zeer industrieel en modern interieur. Uw haard komt dan zeer goed tot z’n recht als afwijkend en verrassend element. Lees verder voor meer inspiratie!

Verschillende soorten gashaarden in Amsterdam

Nu zijn we aangekomen bij de gashaard. Daar zijn verschillende varianten in te vinden. De hanghaarden bijvoorbeeld. Door hun minimalistische look en stijlvolle vormgeving bieden zij een zeer grote meerwaarde voor de moderne woning. Het doet soms zelfs ietwat futuristisch aan. Zeker in een grote, open ruimte. Is uw woning iets minder riant? Kies dan voor een inbouwhaard. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden die zowel veilig, sfeervol als betaalbaar zijn. Wilt u niet uw muur hoeven openbreken voor een gashaard? Of een extra muur of zuil moeten plaatsen om een inbouwhaard in kwijt te kunnen? Kies dan voor een gaskacheltje. Sfeervol en in vele varianten te verkrijgen. Van een originele zwarte stalen variant tot een moderne witte versie.

Zo selecteert u de juiste gashaard

Als u zelf op zoek bent naar een geschikte gashaard, selecteer dan op de volgende punten:

  • Milieuvriendelijk verwarmingssysteem
  • Inventief ventilatiesysteem
  • Vakkundige monteurs
  • Hoog rendement
  • Mooiste stijl

Tover ook uw huis om in een thuis

Bent u overtuigd van de vele mogelijkheden van een gashaard? Sluit dan ook aan bij de groep eigenaren van de prachtigste gashaarden in Amsterdam!