De trends in vloeren van 2017

Kies voor duurzaamheid

Duurzaamheid is dé trend tegenwoordig. We willen niet meer elke paar jaar ons interieur vervangen; we kiezen voor milieuvriendelijke, tijdloze en duurzame oplossingen. Zo ook voor onze vloer. Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van ons huis, hij speelt een grote rol in de warmtehuishouding en hij moet letterlijk van alles kunnen (ver)dragen. Als je ook wilt kiezen voor een mooie uitstraling, duurzaamheid én betaalbaarheid, dan biedt een laminaatvloer de uitkomst!

Handige informatie als je laminaat wilt laten leggen

Je hebt besloten voor een duurzame vloer te willen gaan. Heel verstandig! De duurzaamheid van deze vloer is onder te verdelen in 3 fasen: de productie, het gebruik en het verwijderen. Je wilt uiteraard een vloer die zowel duurzaam gerealiseerd is, die jarenlang (onderhoudsvrij!) meegaat en die, mocht je hem ooit willen vervangen, eenvoudig te verwijderen is. Wij hebben dé duurzame vloer gevonden die aan al deze eigenschappen voldoet. De laminaatvloer! Hij wordt net zo milieuvriendelijk gemaakt als een houten vloer, maar is in gebruik stukken onderhoudsvriendelijker.

Mogelijkheden in laminaat

Nou is de keus laminaat te laten leggen al erg verstandig. Maar wat zijn de mogelijkheden allemaal? Wij gingen op onderzoek uit. Zo blijkt het dat een laminaatvloer gelegd kan worden als een ‘zwevende’ en een vaste vloer. Klinkt jou dit ook nog onbekend? Het zit zo. Een zwevende vloer wordt los geplaatst op een ondervloer, terwijl een vaste vloer verlijmd of vernageld is. Naast deze keuze kun je natuurlijk ook nog een kleur en afwerking kiezen. Donker, licht, glad, mat. Het kan bij een laminaatvloer allemaal. Het leuke bij laminaat is dat er voor elke inrichting, voor elk interieur en voor elk budget wel een oplossing te vinden is!

Op zoek naar een ervaren professional?

Je wilt jouw nieuwe laminaatvloer uiteraard laten leggen door een ervaren, bewezen en vakkundige professional. Houd in dat geval rekening met de volgende aspecten:

  • Kan ik m’n eigen laminaat samenstellen?
  • Geven zij mij specifiek en uniek advies?
  • Kan ik laminaat bestellen tegen een scherpe prijs?
  • Beschikken zij over een legservice?
  • Kan ik inzicht krijgen in de beoordelingen?

Laminaat laten leggen is de toekomst

Laminaat bestaat al ontzettend lang. Maar het blijft de meest aantrekkelijke, duurzame en betaalbare oplossing! Volg dus ook de woontrend van 2017 en kies voor een laminaatvloer. Succes met het vinden van een professioneel bedrijf dat je jouw laminaat wilt laten leggen!