inbraakpreventie

Uw woning beveiligen, hoe pakt u dat aan?

Uw woning effectief beveiligen met deze tips

Een woninginbraak, het kan iedereen zomaar overkomen. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die u kunt doen om de kans op een inbraak flink te verkleinen, zoals het kiezen van hoogwaardig hang- en sluitwerk van een groothandel. Wilt u weten wat u allemaal kunt doen om de beveiliging van uw woning te vergroten? Dan bent u bij Interieur Stylingblog aan het juiste adres!

Installeer hoogwaardig hang- en sluitwerk

Het lijkt eenvoudig en dat is het ook: door betere sloten aan uw ramen en deuren te laten installeren maakt u het veel minder aantrekkelijk voor inbrekers om te proberen om uw woning te betreden. Een ervaren inbreker herkent hoogwaardige sloten direct en zal dan niet proberen om uw woning te betreden. Het is niet alleen belangrijk dat u hoogwaardige sloten koopt, maar ook dat u deze op de juiste manier laat installeren. Hiervoor kunt u het best een specialist inschakelen. Wilt u graag hoogwaardig hang- en sluitwerk kopen? Zoek dan eens via internet naar een groothandel die is gespecialiseerd in inbraakpreventie.

Plaats beveiligingscamera’s en verlichting

Wat u verder nog kunt u doen aan inbraakpreventie is het plaatsen van verlichting en beveiligingscamera’s bij de ramen en deuren van uw woning. Inbrekers houden niet van lichte plekken en willen al helemaal niet op video betrapt worden wanneer zij een inbraakpoging doen.

Sluit uw woning goed af

Wist u dat zo’n 80% van de inbraken in Nederland wordt gedaan door zogenaamde ‘gelegenheidsinbrekers’? Gelegenheidsinbrekers zijn mensen die de verleiding niet kunnen weerstaan wanneer ze een woning met een open raam en een laptop op tafel voorbij lopen. Ze kunnen het niet laten om in te breken wanneer het hen zo gemakkelijk wordt gemaakt. Daarom is het belangrijk om uw woning altijd goed af te sluiten. Doe de ramen en deuren op slot en verstop geen huissleutel onder de mat of onder een bloempot.