De voordelen van de juiste entreemat

De voordelen van de juiste entreemat

Investeren in een goede entreemat

De ingang van uw winkel, gebouw of bedrijf is het allereerste dat klanten zien als ze binnenkomen. Het geeft een goede indruk van waar uw bedrijf over gaat. Natuurlijk wilt u dat dit een goede en representatieve indruk maakt! Investeer daarom in de juiste entreemat en geniet van de vele voordelen die daarbij horen. Wanneer u kiest voor de juiste entreemat die zorgt voor een optimale vocht- en vuilopname heeft u er jarenlang plezier van. We vertellen u er graag meer over!

Schone, nette indruk achterlaten

Een schone, moderne entree is natuurlijk hoe u wilt dat uw bedrijf wordt vertegenwoordigd. De entreemat van uw pand speelt daarin een belangrijke rol. Entreematten die niet alleen uw bezoekers een prettige introductie geven, maar ook uw pand netjes en schoon houden zijn het investeren waard. Zo laat u zowel bij het betreden als bij het verlaten van uw pand een nette indruk achter.

Weinig schoonmaak en onderhoudskosten

Bovendien scheelt een entreemat enorm in de schoonmaaktijd en voorkomt het extra onderhoudskosten voor uw vloer. Door het effectief gebruik van entreematten kan de hoeveelheid vuil en vocht die een gebouw binnendringt met circa 90% worden verminderd. Dit zorgt niet alleen voor een schoon gebouw op bijvoorbeeld een regenachtige dag, maar voorkomt ook slipongevallen van uw bezoekers en personeel, die grotendeels te wijten zijn aan vochtige vloeren. Denk aan de kosten die u kunt besparen als u bij elke entree een entreemat plaatst!

Slijtage van vloeren is verleden tijd

Het is zonde om uw gloednieuwe vloeren te moeten vervangen zodra ze verslijten in drukke ruimtes, zoals de entree. Dit kost niet alleen veel geld, maar zorgt ook voor frustrerende vertragingen in uw gebouw. Entreematten zijn de perfecte oplossing om uw vloeren te beschermen tegen slijtage. Heeft u al ervaring met een goede entreemat en wilt u deze graag delen op onze blog? Laat het ons weten via de contactpagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *