Meubelmakerij

Dé woontrends van deze zomer

Goed de zomer beginnen met stijlvolle meubels

De zomer is weer aangebroken. Veel mensen gebruiken de vakantiedagen om eindelijk een grote make-over van het huis te doen. Is dit ook jouw idee? Dan is dit blog iets voor jou! In dit blog vertellen we je over de laatste trends op het gebied van meubels en wonen. Natuurlijk kun je niet investeren in meubels die al lang uit de mode zijn! Lees dus snel verder en ontdek welke meubels en materialen je deze zomer in huis moet halen.

Kunst

Haal het creatieve in jezelf naar boven, want kunst is deze zomer een rage! En dan bedoelen we geen stoffige kunst uit het verleden, maar moderne kunst. Denk bijvoorbeeld aan abstracte kunst die overeenkomt met de kleuren en vormen in je woonruimte, of minimalistische kunst die slechts uit een aantal subtiele lijnen bestaat. Dat laatste zien we ook steeds vaker terug in bijvoorbeeld tapijten en wandbehang. Denk daar ook eens over na!

Focuspunt: planten

Heb je iets met planten? Dan is dit een jaar voor jou! Planten in alle soorten en maten duiken op als het gaat om woontrends deze zomer. We zien niet alleen veel kleine cactussen en bloemen, maar ook grote exotische planten. Hoe groter hoe beter! Een waar pronkstuk op een mooie grote vaas midden in je leefruimte: zo wil je deze zomer inluiden. Een focuspunt in de kamer geeft de ruimte ook een moderne uitstraling. Speel hier dus eens mee!

Licht hout

Zoals je misschien al veel om je heen hebt gezien, is de industriële stijl met Scandinavische details niet meer weg te denken in woningen. Deze stijl zal ook deze zomer erg populair blijven. Zoals elke trend heeft ook deze een aantal toevoegingen. Zo is het gebruik van lichte houtsoorten (in plaats van het donkere, gerecyclede hout van vorig jaar) helemaal trendy. Denk aan een vintage Deense kast van licht hout met een stevige, stalen poot. Of wat dacht je van een licht houten bed? Ook in allerlei woonaccessoires kun je licht hout gebruiken. Heb je een goed idee voor een stijlvol meubel? Neem dan contact op met een meubelmakerij, zoals Meubelmakerij Leven in Stijl. Die kan je helpen bij het maken van jouw ideale meubel!

Heb je zelf een mooi meubel gezien of een idee voor een ander woonaccessoire? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *