Een betonlook keuken

Een betonlook keuken

De nieuwe trend op keukengebied

Toe aan een nieuwe keuken? Robuust, industrieel en stoer zijn zijn de trends van nu. Wanneer je wil kiezen voor een keuken die helemaal van deze tijd is, denk dan eens aan een betonlook keuken. Net als andere soorten keukens zijn deze helemaal aan te passen aan jouw smaak. Wil je ook inspiratie opdoen voor de nieuwe trend op keukengebied? Lees dan snel verder.

Onderdelen met beton look

Als je een betonlook in je nieuwe keuken wil, kun je de stijl volledig doortrekken of kiezen voor enkele onderdelen. Alleen al een aanrechtblad met een betonlook geeft al een robuuste touch aan je keuken. Gelukkig hoeft je aanrechtblad niet van echt beton te zijn, dat is echt veel te zwaar! Een werkblad van kunststof, keramiek of composiet ziet er net uit als echt beton. Je kunt het bij het aanrechtblad houden of de look doortrekken daar de achterwand. Zo blijft het een mooi geheel.

Een complete betonlook

Durf je verder te gaan of wil je zelfs ‘all out’? Kies dan voor een keuken met een complete betonlook. Zo zijn de fronten van de keukenkastjes verkrijgbaar in allerlei tinten beton, van licht tot donker. Met bijpassende apparatuur en accessoires maak je de look compleet. Denk eens aan een matzwarte kraan of een kookplaat met gietijzeren pannendragers. Beton en steigerhout gaan trouwens prima samen. Met deze robuuste materialen maak je je industriële look helemaal af!

Praktische tips voor je trendy keuken

Tip: denk bij je trendy betonlook keuken naast de stijl ook even aan praktische zaken:

  • Het weghalen van je oude keuken
  • Het terug (laten) plaatsen, vanwege bestaande leidingen, etc.
  • De levertijd
  • De garantie
  • Het gebruik van duurzame materialen

Ga voor die nieuwe look

Ga jij ook voor de nieuwe trend op keukengebied; een betonlook keuken? Wacht niet langer en ga naar een keukenzaak in de buurt. Zij vertellen je alles over de mogelijkheden. Of neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *