3x trendy salontafels voor je woonkamer

Je woonkamer als visitekaartje

De woonkamer is meestal de eerste kamer die mensen zien als ze je huis bezoeken. Deze ruimte zegt iets over je stijl, smaak en persoonlijkheid. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je deze goed inricht. Heb je er bijvoorbeeld al aan gedacht om een salontafel aan te schaffen? Salontafels zijn er in verschillende ontwerpen, vormen, kleuren en doeleinden. Hieronder volgen drie soorten trendy salontafels die je kunt aanschaffen om van je woonkamer een ruimte van levendigheid en stijl te maken.

1. Bijzettafels

Bijzettafels zijn kleine tafeltjes die als accent dienen in je woonkamer en die naast andere meubels, bijvoorbeeld een bank, worden geplaatst. De hoogte van de bijzettafel moet gelijk zijn aan de armleuning van de bank. Ze zijn er in verschillende vormen, kleuren en materialen. Afhankelijk van de rest van je interieur kies je de juiste materialen en afmetingen voor je bijzettafel. Een woonkamer met veel ronde vormen zal bijvoorbeeld geweldig ogen met ronde of halfronde bijzettafels.

2. Klassieke salontafels

Klassieke salontafels worden in de woonkamer voor fauteuils of banken geplaatst om drankjes, eten, boeken of andere decoratieve items op te bewaren. Ze worden verkocht in verschillende kleuren en ontwerpen om aan de voorkeuren van verschillende klanten te voldoen. Heb je een rechthoekige woonkamer? Dan passen driehoekige of vierkante salontafels goed!

3. Inschuifbare set

Uitschuifbare salontafels zijn al een tijdje een zeer populaire trend. Ze bestaan meestal uit twee of meer tafels in elkaar schuiven, maar ze kunnen ook worden uitgeschoven om eten, drinken of andere items in je woonkamer te plaatsen. Deze salontafels zijn ideaal voor kleine woonkamers omdat ze ruimte besparen. Als je ze niet meer gebruikt, zet je ze gewoon weer in elkaar om de ruime uitstraling van je woonkamer terug te krijgen.

Voor meer informatie over salontafels, bekijk onze andere blogposts of neem contact op via onze contactpagina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *