Een interieur geheel naar eigen wens!

Iedereen wilt natuurlijk een interieur die geheel naar eigen wens is. Het moet warme uitstralen zodat je je thuis voelt in je eigen huis. Gelukkig is vandaag de dag enorm veel keus. Online zijn er honderden webshops te vinden die meubels verkopen en ook zijn er nog steeds veel fysieke meubelwinkels. Alleen zul je dan vaak iets moeten kiezen wat een ander ook al thuis heeft staan. Op zich is dat geen probleem, maar als je iets uniek wilt zul je toch een interieurbouwer moeten inschakelen. Een van de betere interieurbouwers is Van de Pol Onderhoud. Neem een kijkje op www.vdpolonderhoud.nl voor meer informatie.

De mogelijkheden

Als interieurbouwer kan Van de Pol Onderhoud uw bestaande winkel of woning volledig onderhanden nemen. Denk bijvoorbeeld aan een unieke inrichting van je showroom of een prachtig op maat gemaakte meubels voor in uw woonkamer. Voor zowel grote als kleine projecten kun je bij deze vakman terecht. Hieronder vind je een kleine greep van de vele mogelijkheden.

  • Het realiseren van (steigerhouten) meubels of kasten op maat
  • Het maken van een badkamer of keuken op maat
  • Plaatsen van dakvensters of dakkapellen
  • Uw trap volledig renoveren

Een echte vakman

Met al meer dan 10 jaar ervaring weet hij precies hoe hij zaken aan moet pakken. Bovendien hanteert hij scherpe prijzen, omdat hij alles zelf doet en niets uit handen geeft. Zodoende heb je ook maar een aanspreekpunt, waardoor je precies weet bij wie je moet zijn voor al je vragen. En dan nog het belangrijkste aspect: je wensen staan centraal. Alles wordt precies zo gemaakt zoals jij dat wilt.

Nieuwsgierig geworden?

Van de Pol Onderhoud levert geen standaard meubelen zoals je vindt op de meubelboulevards. Je creëert samen met hem unieke meubelen voor je interieur, waar je nog jarenlang van kunt genieten. Neem een kijkje op zijn website om de mogelijkheden te bekijken en aarzel niet om contact op te nemen!