lampen winkel

Robuust, handgemaakt en met oog voor design

Ben jij op zoek naar woonaccessoires of dat ene meubelstuk dat jou interieur of terras compleet maakt? Wil je daarbij je interieur lekker stoer maar toch trendy aankleden, of een lamp op je terras die helemaal bij het buiten gevoel past? Kijk dan eens op www.indecodesign.nl

Waarom Indeco Design?

Bij Indeco Design worden unieke, trendy en vooral stoere maatwerkmeubelen gemaakt, maar ook woonaccessoires. Deze worden gemaakt van natuurlijk materiaal. Dit met passie voor het vakmanschap. Ze hebben een lampen winkel waar je kant en klare producten kunt kopen voorzien van een robuuste, landelijke stijl. Door het gebruik van natuurlijk materiaal is toch elk product uniek. Maar zit hier niet bij wat je zoekt, neem dan gerust contact op om samen het meubelstuk te maken waar jij naar op zoek bent. Jij geeft jou ideeën en Indeco Design ontwerpt het meubelstuk voor jou. Zo krijg je bij Indeco Design altijd een uniek product.

Webwinkel

In de webwinkel vindt je: lampen, zowel voor binnen als buiten; bijzettafeltjes; plantenbakken; kapstokken; theelichthouders; spiegels enz. Allemaal gemaakt met natuurlijk materiaal. Neem nou de solar buitenlamp. Deze lamp heeft LED verlichting en haalt zijn energie uit de zon- en lichtstralen welke hij gedurende de dag opvangt. Zodra het donker wordt gaat hij uit zichzelf aan doormiddel van de ingebouwde fotocel. De lamp wordt aangeboden in een set van twee, waarbij één kortere en één langere eiken stam wordt gebruikt. Hierin zijn de LED lamp, het zonnepaneel en de fotocel geplaatst. Hiermee houdt je het buitenleven gevoel vast en kun je zelf kiezen of je de lamp wilt showen en een eyecatcher maakt of juist verdekt opstelt zodat je je familie en vrienden verrast zodra het donker begint te worden.

Maatwerk

Ga je voor een meubel op maat dan ga je samenwerken met het design team. Jij geeft jouw wensen op en het team zoekt het juiste materiaal en design. Zo wordt de stijl van Indeco Design gecombineerd met jouw ideeën, waardoor de uitkomst een karakteristiek meubelstuk wordt dat heel persoonlijk is voor jouw. Jouw ideeën zijn leidend en Indeco Design geeft hierbij advies en inspiratie.

Bij Indeco Design werken ze met passie en leveren ze geen massaproducten. Dus ben jij opzoek naar dat ene unieke, robuuste en stoere meubelstuk, dan ben je Indeco Design ons aan het juiste adres! Dus kom langs in de webshop http://www.indecodesign.nl/winkel/ en vindt wat je zoekt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *