traanplaat traptredes

Inspiratie voor trapbekleding

Maak er iets moois van

Wil je eens iets heel anders op de trap? Of wil je de industriële woonstijl ook doortrekken naar de trap, maar weet je niet goed hoe? Wij van interieurstylingblog.nl helpen je inspiratie opdoen, met trapbekleding waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt. Ontdek het in dit blogartikel.

Visitekaartje van je huis

De trap is een belangrijk onderdeel van je huis. Niet alleen heb je hem nodig om naar boven te komen. Hij is ook erg aanwezig in de entree van je huis. De trap is het eerste wat je ziet wanneer je binnenkomt en daarmee ook een beetje het visitekaartje van je huis. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat je hier een geweldige indruk mee maakt. En voor je eigen woongenot is het natuurlijk ook niet verkeerd.

Trends op het gebied van trapbekleding

Er is valt vandaag de dag heel wat te kiezen op het gebied van trapbekleding. We zijn voor je op zoek gegaan naar de laatste trends en vonden inspiratie in de volgende soorten trapbekleding:

  • Leer op de trap
  • Betonlook op de trap
  • Traanplaat op de trap

Leer op de trap

Leer op de trap, jawel het kan! Leer is echt anders dan anders en in vele kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is het een levend materiaal, waardoor het tijdens zijn levensduur die mooie verweerde look krijgt. Hierdoor wordt je trap nog mooier.

Betonlook op de trap

Ook beton is in als zijn eenvoud een zeer decoratief materiaal. Een echte betonnen trap is natuurlijk erg koud, hard en kostbaar. Maar met kunststof overzettreden met een betonlook heb je hetzelfde effect, maar dan zonder de nadelen.

Traanplaat op de trap

Traanplaat op de trappen van je woning. Het is misschien een beetje out-of-the-box, maar ook traanplaat traptredes kunnen een zeer decoratieve toevoeging aan je interieur zijn. Je hebt bovendien meerdere opties om uit te kiezen. Het aantal tranen bijvoorbeeld, maar ook of je ze gebeitst of ongebeitst wilt. Ook bestaat de mogelijkheid om ze te laten poedercoaten in een kleur naar keuze!

Genoeg inspiratie?

Met de drie soorten trapbekleding hierboven heb je hopelijk genoeg wooninspiratie opgedaan om je woning de finishing touch te geven. Lees ook onze andere blogs voor meer wooninspiratie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *