aanrechtblad graniet

Hoog kwaliteit graniet aanrechtblad kopen?

Hoog kwaliteit graniet aanrechtblad kopen?

Jouw keuken verrijken met een graniet aanrechtblad

Wil je graag een hoog kwaliteit graniet aanrechtblad kopen? Dat begrijpen wij als interieurstylisten maar al te goed. Want een graniet aanrechtblad is echt een verrijking voor iedere keuken! Niet alleen omdat graniet er prachtig uitziet, maar ook vanwege de eigenschappen van het graniet. En daar vertellen we je graag wat meer over. Lees dus snel verder.

Wat is graniet?

Graniet is een natuursteen. Het wordt gedolven in onder andere België, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. Graniet ontstaat doordat magma onder de grond stolt. En het bestaat uit verschillende mineralen. Deze mineralen bepalen de kleur van het graniet. Zo is een graniet aanrechtblad in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals zwart, wit, maar ook opvallend roze. Waar je ook voor kiest, weet dat graniet 100% een natuurproduct is. Elk aanrechtblad van graniet is hierdoor uniek.

Eigenschappen van graniet

Graniet heeft een aantal fijne eigenschappen wat het natuursteen zo geschikt maakt als aanrechtblad. Zo is een graniet aanrechtblad sterk, stootvast, slijtvast, snijvast, krasbestendig en hittebestendig. Als je een aanrechtblad van graniet gaat kopen, weet je zeker dat je een aanrechtblad in huis haalt dat niet zomaar breekt, scheurt, slijt of verkleurt.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Een graniet aanrechtblad is op verschillende manieren af te werken. Je kunt het aanrechtblad laten polieren, branden of zoeten. Polieren zorgt ervoor dat het aanrechtblad een glanzende look krijgt. Ook is het oppervlak van het aanrechtblad na polieren beter beschermd tegen vlekken en wordt het aanrechtblad kleurvast. Als je het aanrechtblad laat branden, krijg je een stoerder, ruwer oppervlak. Deze afwerking past goed bij een industrieel of landelijk interieur. Maar het heeft ook een interessant effect in een modern interieur. En een gezoet aanrechtblad? Dat staat garant voor een mooie, matte uitstraling.

Aanrechtblad graniet kopen

Ben je overtuigd om een aanrechtblad van graniet te kopen? Ga dan snel op zoek naar een specialist in natuursteen bij jou in de buurt die jou van een prachtig graniet aanrechtblad kan voorzien! Wil je onze hulp om die specialist te vinden? Laat het ons weten via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *