Forbo vloer in IJmuiden

Kies voor een Forbo vloer in IJmuiden

Tijd voor een nieuwe vloer in uw woning?

Woont u in de regio IJmuiden en wilt u graag een nieuwe vloerbedekking in uw woning? En wilt u graag een duurzame vloer van hoge kwaliteit? Kies dan voor een Forbo vloer. Deze producent biedt een ruim assortiment aan vloeren van hoge kwaliteit en een grote variatie in ontwerpen. Lees in dit artikel meer over dit bijzondere merk en de ruime keuze aan kwalitatieve vloerbedekking.

Een ruime keuze uit Forbo vloeren

Al decennia lang vormen Forbo vloeren een echte eyecatcher in woningen en werkomgevingen. En ook uw eigen interieur in IJmuiden kunt u prachtig laten opleven met de juiste Forbo vloer. U heeft altijd een ruime keuze uit stijlvolle vloeren, van marmoleum tot hoogwaardig vinyl. Deze vloeren zijn bovendien van topkwaliteit.

Marmoleum, vinyl of tapijttegels

Binnen het ruime assortiment aan Forbo vloeren, kunt u onder meer kiezen voor marmoleum, vinyl of tapijttegels. Elk van deze vloeren heeft zijn eigen lovende eigenschappen:

    • Marmoleum is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en geluidsisolerend.
    • Vinyl is een budgetvriendelijke vloersoort, werkt geluidsabsorberend en is gemakkelijk te leggen en verwijderen.
    • Tapijttegels geven vrijheid voor design, zijn herbruikbaar en beschikbaar in veel prijsklassen.

Een Forbo vloer van Nederlandse bodem

Wist u dat meer dan 90% van de Forbo vloeren worden geproduceerd op Nederlandse bodem? Op verschillende plaatsen in Nederland zijn er fabrieken te vinden die wereldwijd voor veel woon-, werk- en leefplezier zorgen. Een Nederlandse productieketen garandeert daarbij korte productielijnen en gemakkelijke aanspreekpunten tussen consument, verkoper en leverancier.

Een duurzame vloer

Niet alleen haalt u met een Forbo vloer een mooie, maar ook een duurzame vloer in huis. Forbo streeft er als bedrijf namelijk hard naar om de circulaire economie te omarmen. Ook heeft het merk de ambitie om op de langere termijn zero waste te worden. Dit betekent dat het productieproces erop is gericht om zoveel mogelijk te recyclen en geen afval meer te produceren. Daarnaast bestaat bijvoorbeeld een marmoleumvloer hoofdzakelijk uit lijnzaadolie, afkomstig uit de zaden van de vlasplant. Deze plant is gemakkelijk te kweken en produceert verschillende ingrediënten als grondstof voor diverse materialen.

Uw eigen Forbo vloer in IJmuiden

Bent u in of rond IJmuiden op zoek naar een mooie en duurzame Forbo vloer van Nederlandse bodem? Of twijfelt u nog over welk type vloer geschikt is voor uw woning? Maak dan gerust eens een afspraak met een expert in vloeren en woninginrichting. Deze kan uw woonruimte komen bekijken en u vakkundig adviseren over de vloer die bij uw woning past. Ook kan deze expert u uitgebreid adviseren op het gebied van Forbo vloeren en deze bovendien professioneel laten plaatsen.

Heeft u al een duurzame vloer in huis? En wilt u uw positieve ervaringen hiermee delen? Laat het me dan weten via mijn contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *