led dimmers voor inbouw

LED dimmers aansluiten

Geen gedoe met topmodel LED Dimmer van ION Industries

Veel mensen ondervinden gedoe met het aansluiten van hun LED dimmer op hun LED-verlichting in huis of op kantoor. Zij ervaren problemen zoals een niet werkende dimmer, niet dimmende dimmer of flikkerend licht na het aansluiten van de LED dimmer. Herkent u problemen vanuit uw privé- of werksituatie? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Er zijn nu LED dimmers waarmee het aansluiten van de dimmer een fluitje van een cent is en waarmee u uw lampen zorgeloos in de juiste sterkte kunt afstellen.

Dimmer voor alle LED lampen

Het dimmen van LED verlichting kan nog wel eens problemen veroorzaken wanneer verlichting op een dimmer wordt aangesloten. Deze problemen worden veelal veroorzaakt doordat niet alle lampen dimbaar zijn en doordat er verschillende LED dimmers bestaan die enkel geschikt zijn om bepaalde soorten verlichting te dimmen. Heeft u ook genoeg voor die wirwar aan LED dimmers die u wel of niet kunt aansluiten? Hieronder verklappen we de oplossing.

Kenmerken van de dimmer voor alle LED Lampen

De beste LED dimmer voor inbouw die nu verkrijgbaar is, is voorzien van de nieuwste technieken en instelmogelijkheden. De dimmer heeft diverse instelmogelijkheden waarmee u uw lampen perfect kunt afstellen. Daarnaast beschikt deze dimmer over een extra uitgang van 600W waarmee u een ander apparaat of lichtgroep kunt schakelen. Hij heeft dus een aantal bijzondere kenmerken:

  • Een extra max. 600W uitgang die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld een fan of andere groep op aan te sturen
  • Deze dimmer werkt op elke LED lamp en LED driver en is compatibel met bijna alle merken afdekmateriaal
  • Met zijn diverse ingebouwde beveiligingen en instelmogelijkheden is dit de absolute top dimmer. Hij dimt uw lampen al vanaf 0,3 Watt.

Beste dimmer

Wat deze dimmer tot de beste LED dimmer voor inbouw maakt zijn de diverse instelmogelijkheden en hoogwaardige dim techniek. De dimmer regelt automatisch de fase aansnijding of fase afsnijding. Deze LED Dimmer voor inbouw kopen is verstandig, want hij werkt dus altijd. Verder kunt u de minimale dimming en maximale dimming instellen middels stelschroeven. Daarnaast kunt u de LED dimmer zo afstellen dat er geen flikkering meer ontstaat bij het dimmen van uw verlichting. Met deze dimmer bent u verzekerd van goed werkende en niet knipperende LED verlichting. Ga snel naar uw verlichtingsspecialist om deze LED-dimmer te kopen.

Heeft u problemen met dimmers op je LED verlichting? Laat ons weten welke dat zijn via ons contactformulier op de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *