Steigerhout tafel

Steigerhout tafels in de woning: de trend van dit moment!

Steigerhout is een ware woontrend

Het mag tegenwoordig eigenlijk wel een ware woontrend genoemd worden. We hebben het natuurlijk over het mooie natuurlijke, robuuste en zeer duurzame steigerhout. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor unieke steigerhout tafels in de woonkamer. In dit blog vertellen we meer over deze woontrend.

Steigerhout is trendy en duurzaam

Natuurlijk en duurzaam zijn twee termen die we bij woninginrichting steeds vaker voorbij horen komen. Het is voor veel mensen belangrijk om hun woning op een duurzame manier in te richten. Het milieu moet minimaal belast worden, en de meubelstukken moeten een lange levensduur hebben. Wanneer je kiest voor een steigerhout tafel, is dit zeker het geval. Het hout werd oorspronkelijk, zoals de naam al zegt, gebruikt voor steigers op de bouw omdat het lange vezels heeft en flexibel is. Maar tegenwoordig is steigerhout steeds vaker in woningen te zien.

Steigerhout tafels kunnen tegen een stootje

Naast duurzaamheid en een mooie uitstraling, is een ander voordeel van steigerhout tafels ook dat ze zeker tegen een stootje kunnen. Het is een sterk materiaal met een robuuste uitstraling. Bovendien is het veel voordeliger dan hardhoutsoorten. Al deze kenmerken maakt de steigerhout tafel niet alleen heel geschikt voor binnen, maar je kunt hem ook buiten plaatsen! Voor zowel binnen als buiten is het wel aan te raden om de tafel te (laten) voorbehandelen.

Nieuwe tafel op maat gemaakt

Een tafel die perfect bij je interieur past en helemaal op jouw wensen afgestemd is? Hoewel steigerhout tafels er altijd prachtig uitzien, raden wij zeker aan om de tafel op maat te laten maken. Zo haal je een prachtige eyecatcher in huis die helemaal uniek is. Bovendien is hij ook nog eens praktisch en, zoals eerder genoemd, zeer duurzaam! We adviseren zeker om eens contact op te nemen met een bedrijf dat steigerhout meubels in hun eigen werkplaats met de hand maakt. Ouderwets vakmanschap noemen we dat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *