Laminaat

Nieuwe vloer? Dit zijn de voordelen van Quick Step laminaat

Quick Step laminaat

Je gaat een nieuwe vloer leggen in je woning, maar kunt door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn ontzettend veel verschillende vloeren om uit te kiezen. Welke past het best bij je? In deze blog zetten wij een aantal voordelen van een Quick Step laminaat vloer op een rijtje. Lees snel verder.

1. Hoge kwaliteit

Een Quick Step laminaat vloer is gemaakt van erg hoge kwaliteit. Zo zijn vloeren van dit soort laminaat vochtbestendig en geluidsdicht. Erg handig wanneer de vloer veel gebruikt wordt, bijvoorbeeld door spelende kinderen.

2. Eenvoudig te leggen

Bovendien is een vloer van Quick Step makkelijk te leggen. Dit komt onder andere door het hoogwaardige kliksysteem. Leg je de vloer zelf of schakel je een legservice in? Bij deze vloer zijn beide opties mogelijk. Zo beslis je zelf hoeveel geld je hieraan uitgeeft.

3. Duurzaam en milieuvriendelijk

Alle vloeren van Quick Step laminaat worden duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Zo kun je met een gerust hart deze vloer aanschaffen voor alle ruimtes in uw woning. Dat is wel zo fijn!

4. Weinig onderhoud

De vloeren van Quick Step vergen weinig onderhoud. Zo hoef je de vloer slechts eens in de twee weken te stofzuigen en even nat af te nemen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het schuren en oliën van deze vloer.

5. Veel keuze

Ook is deze vloer verkrijgbaar in veel verschillende motieven, kleuren en afwerkingen. Wat voor een Quick Step vloer past er bij jouw woning? Voor iedereen is er wel een passende vloer!

Meer lezen over de verschillende vloeren die je kunt leggen? Lees hier onze blog over de voordelen van een PVC vloer. Twijfel je nog steeds over de meest geschikte vloer voor je huis? Bezoek dan ook eens een showroom om de vloeren in het echt te bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *