privacy gordijn

Inbetweens: de ideale raamdecoratie voor meer privacy

Privacy in je eigen huis

Mensen die aan een drukke weg wonen, hebben vaak last van voorbijgangers die door het raam naar binnen kijken. Daarom kiezen ze vaak voor stijlvolle raamdecoratie om hun privacy te verhogen. Wij hebben de ideale raamdecoratie gevonden die perfect is voor je privacy, zonder dat hierbij het wooncomfort verloren gaat: inbetweens! In dit blog vertellen we er meer over.

Wat zijn inbetweens?

Zoals de naam inbetween al suggereert, zit het ergens tussenin. In dit geval is het een middenweg tussen een vitrage en een gordijn. Inbetweens zijn een vorm van raamdecoratie die wel nog licht doorlaat, maar waar je niet direct doorheen kunt kijken. In dat opzicht zijn ze dus multifunctioneel. Bovendien zijn ze de laatste jaren heel erg in populariteit gestegen, en passen ze perfect in de meest trendy interieurstijlen.

De voordelen van inbetweens

Wat maakt inbetweens de perfecte manier van raamdecoratie voor het behoud van je privacy? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Wanneer de inbetweens gesloten zijn, zien mensen door het raam heen wel contouren, maar geen details..
  • De inbetweens houden de felle zon tegen, maar laten wel nog licht door. Ze zorgen bovendien voor een mooie lichtinval.
  • Het is een stijlvolle vorm van raamdecoratie die echt een toevoeging heeft aan je interieur.
  • Je kunt inbetweens combineren met andere vormen van zonwering. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld overdag de inbetweens te sluiten voor privacy maar toch een prettige lichtinval, en ‘s nachts de gordijnen te sluiten die een verduisterend effect hebben.
  • De inbetweens kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze precies bij je woning en interieur passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *