5 voordelen van vloertegels in de woonkamer

5 voordelen van vloertegels in de woonkamer

Wil je een mooie vloer in de woonkamer, die eenvoudig te onderhouden is? Dan valt de keuze al snel op vloertegels vanwege de vele voordelen. Wil je weten welke dit zijn? Lees dan dit blog en ontdek de 5 voordelen van vloertegels in de woonkamer.

1. Eenvoudig schoon te maken

Het grootste en bekendste voordeel van tegels, is natuurlijk dat ze hygiënisch zijn en zeer eenvoudig schoon te maken zijn. Hierdoor zijn ze ook prettig in combinatie met allergieën, huisdieren en kinderen die knoeien.

2. Geen verkleuring door UV licht

Tegels zijn UV-bestendig en behouden dus hun kleur. Dit in tegenstelling tot vloerbedekking, die verkleurt op de plaatsen waar de zon naar binnen schijnt. Hierdoor blijven tegels veel langer netjes.

3. Waar voor je geld

Vloertegels zijn slijt- en krasvast, waardoor ze lang mooi blijven en langer meegaan dan de meeste andere vormen van vloerbekleding. Hierdoor zijn ze op de lange termijn ook nog eens voordeliger.

4. Waterbestendig

Een tegelvloer in de woonkamer is waterbestendig. Een glas of vaas omstoten of knoeien is dus geen enkel probleem, want je dweilt het gewoon weer op. Ook als je het langer laat liggen is het geen enkel probleem, een tegel wordt daar niet slechter van. Een extra voordeel is dat je de vloer door kunt leggen tot in de keuken en het toilet. Je hebt dan over de hele etage dezelfde vloer, wat zorgt voor rust in je interieur.

5. Geschikt voor vloerverwarming

Heb je vloerverwarming of wil je die graag laten aanleggen? Dan zijn tegels wat je wilt. Er is namelijk geen enkele andere vloer die warmte zo goed doorgeeft als een tegelvloer.

Online bestellen

Tegels laten leggen in de woonkamer, heeft zoals je hierboven hebt kunnen lezen vele voordelen. Maar ook niet onbelangrijk: woonkamer vloertegels bestel je tegenwoordig gewoon online in een tegelwebshop. Gewoon op je gemak vanaf de bank, meteen nog even een tegelzetter erbij boeken en alles is geregeld!

Weten hoe jouw tegelvloer altijd spic en span is, en blijft? Lees dan ons blog over het
schoonmaken van tegels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *