Onzichtbare kasten

Nieuwe trend: onzichtbare kasten

Uw kast is onderdeel van de ruimte

Een kledingkast is onmisbaar in iedere slaapkamer. Toch is het ook een meubelstuk dat veel ruimte in beslag neemt en de slaapkamer kleiner doet lijken. Ooit gehoord van ‘onzichtbare kasten’? Onzichtbare kasten hebben een design die past bij de omgeving van uw slaap- of woonkamer, waardoor het lijkt alsof ze deel uitmaken van de muren en helemaal opgaan in uw interieur. Lees verder en kom erachter of onzichtbare kasten misschien wel de juiste keuze zijn voor u.

Ruimtebesparende trucjes

Met dat grote tweepersoonsbed in uw slaapkamer of die eettafel in uw woonkamer lijkt er geen ruimte meer te zijn voor een opbergkast. Toch zijn er een paar slimme trucs. Schuif een kast helemaal tegen de muur en creëer direct meer ruimte. In plaats van klapdeuren kunt u kiezen voor schuifdeuren. Een kast met schuifdeuren biedt veel voordelen voor kleinere ruimtes, en ziet er ook nog eens erg modern uit.

Een kast op maat

Om echt te profiteren van uw ruimte, kiest u voor kasten op maat. Het voordeel van op maat gemaakte kledingkasten is niet alleen dat u de ruimte krijgt die u nodig hebt voor je kleding, maar ook dat het naadloos in uw slaapkamer past zonder visueel te botsen met uw interieurstijl. Door de kast een kleur te geven die onopvallend is, lijkt de kast er niet eens te zijn. Zo kunt u alle onbenutte ruimte in uw woning gebruiken om extra opbergruimte te creëren.

Gebruik de ruimte

Kies een kast die past bij de vorm van je woon- of slaapkamer. Een kast kan ook een element zijn om kamers op te splitsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een kast met een moderne uitstraling gebruiken om meerdere ruimtes te creëren. Zowel de voor- als achterkant kunt u gebruiken als opbergruimte, wat u ook nog eens ruimte bespaart. Enthousiast geworden? Bekijk dan ook onze tips voor het inrichten van uw slaapkamer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *