Beton vloer

Wat weet u over betonvloeren?

Feiten en fabels over betonvloeren

Betonvloeren zijn tegenwoordig een opkomende interieur trend en bieden huiseigenaren een breed scala aan voordelen. Een mooie betonvloer geeft een ruimte zoals een woonkamer of werkvloer kleur, eenheid en een moderne uitstraling. Bovendien is het een duurzame en kostenbesparende keuze. Wat weet u van betonvloeren en het storten ervan? Wij nemen met u enkele feiten over betonvloeren door in deze blog.

Betonvloeren hoeven niet duur te zijn

Doordat betonvloeren vaak worden toegepast in chique garages met bijvoorbeeld luxe auto’s, hebben ze een dure uitstraling. Dit betekent echter niet dat ze duur zijn. Integendeel, een betonvloer gaat erg lang mee en is op lange termijn een goedkopere optie dan een vloer die u af en toe moet vervangen. Betonnen vloeren zijn een goede keuze voor iedereen die een woning of kantoorpand een moderne uitstraling wil geven, maar daar niet veel geld voor hoeft uit te geven.

Kwaliteit verschilt

Een betonvloer ziet er al gauw goed uit, maar is deze helemaal waterdicht en geïsoleerd gestort? Ligt de vloer waterpas en zijn alle oneffenheden weggewerkt? Voor het storten en afwerken van een betonvloer schakelt u daarom een specialistisch bedrijf in. Zo weet u zeker dat u een hoogwaardige betonvloer krijgt die ook nog eens professioneel aangelegd is.

Betonvloeren gaan erg lang mee

Doordat ze waterdicht, kras- en vlekbestendig zijn, zullen betonnen vloeren niet snel slijten. De betonvloeren hoeven niet vervangen te worden om ze er op hun best uit te laten zien. Ze zijn ontworpen om de slijtage van intensief gebruik te weerstaan, en dit is een van de redenen waarom mensen ze graag gebruiken in hun garages, opritten en kelders. Meer weten over verschillende soorten vloeren en de voordelen ervan? Lees hier welke vloer bij uw woning past!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *