woonbeton

Stijlvolle vloer? Ga voor woonbeton

Een betonvloer geschikt voor iedere ruimte

Ga je verhuizen, of is jouw vloer gewoon wel toe aan een opfrisser? Dan is een vloer van woonbeton misschien wel iets voor jou! Woonbeton is een vloertype dat in iedere ruimte van je huis gelegd kan worden. Vanwege het wooncomfort is het de ideale vloer voor in de woonkamer en met een speciale afwerking is het ook in de badkamer erg praktisch. Wij vertellen u graag meer over deze stijlvolle en handige vloer.

De voordelen van woonbeton

U profiteert van een heleboel praktische voordelen wanneer u kiest voor een vloer van woonbeton. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een vloer van woonbeton is perfect te combineren met vloerverwarming
  • Woonbeton is toepasbaar in vrijwel iedere ruimte
  • Deze vloer is slijtvast, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk
  • Vanwege het naadloze karakter is een vloer van woonbeton gemakkelijk schoon te houden
  • Woonbeton kan goed tegen een stootje en is dus bijzonder duurzaam

Die voordelen zijn ontzettend handig, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig is een vloer van woonbeton ontzettend stijlvol en tijdloos.

Geschikt voor ieder interieur

Hij past binnen praktisch ieder interieur! Combineert u de vloer met robuuste meubels, dan ontstaat er een stoere uitstraling. Voor een industriële uitstraling combineert u deze vloer met vintage items. Bent u meer een liefhebber van de Urban Jungle trend? Plaats dan een heleboel planten op uw betonvloer en aan uw muren! Woonbeton is niet alleen verkrijgbaar in grijs, u kunt de vloer in iedere gewenste kleur laten plaatsen. In een modern interieur kunt u bijvoorbeeld een witte betonvloer laten plaatsen voor een frisse uitstraling.

De afwerking van uw betonvloer

Een ervaren specialist kan uw woonbeton niet alleen voor u plaatsen, maar deze ook op een vakkundige manier afwerken. Voor de afwerking van uw betonvloer heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw vloer bijvoorbeeld laten polijsten met een coating of een wax. Met de juiste afwerking verlengt u ook de levensduur van uw woonbeton. Ook kan zo’n coating ervoor zorgen dat uw woonbeton een vloeistofdicht karakter krijgt, waardoor het uitermate geschikt is voor in uw keuken of uw badkamer. Kies altijd wel voor een specialist met veel ervaring en met positieve reviews van eerdere klanten. Dan bent u verzekerd van een prachtige vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *